min-krinete-tous-ellines-apo-tis-prakseis-tis-kubernisis.w_lΜε τη δύναμη της καριέρας της και την υπερηφάνεια των ελληνικών ριζών της, η Νία Βαρντάλος παίρνει θέση και απευθύνει την προσωπική της έκκληση.

«Ως μία πολύ υπερήφανη Ελληνίδα που είμαι, έχω αντιμετωπίσει σχόλια όπως “έπρεπε να έχουν πληρώσει τους φόρους τους”».

«Η άγνοια ενός τέτοιου σχολίου είναι ξεκάθαρα ενοχλητική και η επιλογή της άγνοιας βοηθάει στο να μην αμβλύνονται οι καταστάσεις»

«Έλπιζα ότι η κοινωνία δεν είχε καταπιεί όσα λένε τα κουρασμένα Μέσα που διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες» 

«Η Ελλάδα είναι μία πανέμορφη χώρα με σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους, τόσο αξιαγάπητους που θα σε προσκαλέσουν στο σπίτι τους και θα σου δώσουν και το κρεβάτι τους».

«Σας παρακαλώ μην κρίνετε τους ανθρώπους της χώρας από τις πράξεις της κυβέρνησης.

«Μακάρι ο Θεός να ευλογήσει τους Έλληνες» 

Αυτά είναι τα λόγια της Νία Βαρντάλος, της ηθοποιού και παραγωγού Ελληνικής καταγωγής που με το σενάριο της, που έγινε ταινία -«My big Greek fat wedding»- , έκανε τον Χολιγουντιανό κινηματογράφο να γνωρίσει τους… φωνακλάδες Έλληνες μέσα από την υπέροχη υπερβολή της Τέχνης της μεγάλης οθόνης.

Τώρα, η Νία Βαρντάλος μιλάει για την Ελλάδα, τους Έλληνες και την κατάσταση που βιώνουμε στον λογαριασμό της στο Twitter, ζητώντας να διαχωρίσουν διεθνώς τους ανθρώπους από την Κυβέρνηση και τους χειρισμούς της, καταλήγοντας να ζητήσει τη βοήθεια του Θεού.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.