Η 36χρονη μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία
ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Εξιτήριο πήρε από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο η τουρίστρια, η οποία πριν από περίπου ένα μήνα και ενώ βρισκόταν για ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, χτυπήθηκε από κεραυνό.

Η 36χρονη μεταφέρθηκε πριν από μερικές ημέρες σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία, ενώ οι γιατροί ευελπιστούν ότι με τον χρόνο θα επανέλθουν κάποιες από τις εγκεφαλικές λειτουργίες της, οι οποίες υπέστησαν βλάβες από το ισχυρό ηλεκτρικό σοκ, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Σημειώνεται ότι αρχικά της έγινε ανάνηψη καθώς είχε υποστεί ανακοπή. Στην συνέχεια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση από νευροχειρουργό καθώς μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είχε δημιουργηθεί οίδημα στον εγκέφαλο το οποίο έπρεπε άμεσα να υποχωρήσει ενώ παρουσίαζε παράλληλα αυξημένη ενδοκρανιακή πίεση.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε μετά το χειρουργείο έδειχναν ότι ο οργανισμός της είχε υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες, ενώ συνολικά χρειάστηκε να παραμείνει διασωληνομένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου για περισσότερο από τρεις εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.