ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, τον δύσκολο δρόμο του αύριο οφείλουμε να τον διανύσουμε με αρραγή ενότητα» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας…

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, προσήλθε στις 10:00 το πρωί στο 3ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού για να ψηφίσει.

Μόλις άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα αναφέρθηκε στον «δύσκολο δρόμο του αύριο» που «οφείλουμε να τον διανύσουμε με αρραγή ενότητα».

Η δήλωση του Προκόπη Παυλόπουλου είναι η εξής:

«Η σημερινή μέρα ανήκει στον Πολίτη και μόνον. Ο οποίος καλείται ν’ αποφασίσει, κατά συνείδηση και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον, για το μέλλον του Τόπου και του Λαού μας. Προσθέτω απλώς το εξής, ιστορικώς αυτονόητο: Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, τον δύσκολο δρόμο του αύριο οφείλουμε να τον διανύσουμε με αρραγή ενότητα. Αυτό έκαναν οι πρόγονοί μας στις κρίσιμες στιγμές. Αυτό είναι και το δικό μας χρέος σήμερα. Προχωράμε λοιπόν, όλοι μαζί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.