Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Προκόπης Παυλόπουλος: «Προχωράμε όλοι μαζί»

5 Ιουλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, τον δύσκολο δρόμο του αύριο οφείλουμε να τον διανύσουμε με αρραγή ενότητα» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας…

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, προσήλθε στις 10:00 το πρωί στο 3ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού για να ψηφίσει.

Μόλις άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα αναφέρθηκε στον «δύσκολο δρόμο του αύριο» που «οφείλουμε να τον διανύσουμε με αρραγή ενότητα».

Η δήλωση του Προκόπη Παυλόπουλου είναι η εξής:

«Η σημερινή μέρα ανήκει στον Πολίτη και μόνον. Ο οποίος καλείται ν’ αποφασίσει, κατά συνείδηση και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον, για το μέλλον του Τόπου και του Λαού μας. Προσθέτω απλώς το εξής, ιστορικώς αυτονόητο: Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, τον δύσκολο δρόμο του αύριο οφείλουμε να τον διανύσουμε με αρραγή ενότητα. Αυτό έκαναν οι πρόγονοί μας στις κρίσιμες στιγμές. Αυτό είναι και το δικό μας χρέος σήμερα. Προχωράμε λοιπόν, όλοι μαζί».

This entry was posted on Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2015 at 11:21 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply