Ανακοίνωση του συνδέσμου επιχειρήσεων που προμηθεύουν τα νοσοκομεία
NOSOKOMEIO - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Για 20 έως 30 ημέρες επαρκούν τα αποθέματα ιατροτεχνολογικών και βιοτεχνολογικών προϊόντων, σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδέσμου επιχειρήσεων που προμηθεύουν τα νοσοκομεία με ανάλογα προϊόντα (ΣΕΙΒ).

Οι εκπρόσωποι του συνδέσμου αναφέρουν ότι την κρίσιμη αυτή περίοδο για την οικονομία και την χώρα, πασχίζουν να συνεχίσουν την απρόσκοπτη προμήθεια των Νοσοκομείων με τα απαραίτητα υλικά. «Επειδή το τοπίο που διαγράφει η έκδοση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με εισαγωγές ιατροτεχνολογικών προϊόντων είναι ακόμη στην φάση της υλοποίησης και δεν έχει ακόμη λειτουργήσει από τις Τράπεζες, ενημερώνουμε ότι τα αποθέματα των εταιρειών-μελών του ΣΕΙΒ, επαρκούν για 20-30 ημέρες, πλην ορισμένων εξειδικευμένων υλικών όπου πιθανόν να έχουν ήδη εμφανιστεί ελλείψεις στα Νοσοκομεία», σημειώνουν.

Μεταφέρουν δε την αυξημένη ανησυχία των Οίκων του εξωτερικού, για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, 0οι οποίοι είναι επιφυλακτικοί στην εκτέλεση των παραγγελιών προς τους αντιπροσώπους τους. Όπως αναφέρουν, οι περισσότερες εταιρείες έχουν μειώσει τις παραδόσεις υλικών, εντούτοις διασφαλίζουν προς το παρόν τον εφοδιασμό της αγοράς με τα απαραίτητα υλικά.

το βήμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.