Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επάρκεια υλικών στα Νοσοκομεία μόνο για 1 μήνα

4 Ιουλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Ανακοίνωση του συνδέσμου επιχειρήσεων που προμηθεύουν τα νοσοκομεία
NOSOKOMEIO - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Για 20 έως 30 ημέρες επαρκούν τα αποθέματα ιατροτεχνολογικών και βιοτεχνολογικών προϊόντων, σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδέσμου επιχειρήσεων που προμηθεύουν τα νοσοκομεία με ανάλογα προϊόντα (ΣΕΙΒ).

Οι εκπρόσωποι του συνδέσμου αναφέρουν ότι την κρίσιμη αυτή περίοδο για την οικονομία και την χώρα, πασχίζουν να συνεχίσουν την απρόσκοπτη προμήθεια των Νοσοκομείων με τα απαραίτητα υλικά. «Επειδή το τοπίο που διαγράφει η έκδοση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με εισαγωγές ιατροτεχνολογικών προϊόντων είναι ακόμη στην φάση της υλοποίησης και δεν έχει ακόμη λειτουργήσει από τις Τράπεζες, ενημερώνουμε ότι τα αποθέματα των εταιρειών-μελών του ΣΕΙΒ, επαρκούν για 20-30 ημέρες, πλην ορισμένων εξειδικευμένων υλικών όπου πιθανόν να έχουν ήδη εμφανιστεί ελλείψεις στα Νοσοκομεία», σημειώνουν.

Μεταφέρουν δε την αυξημένη ανησυχία των Οίκων του εξωτερικού, για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, 0οι οποίοι είναι επιφυλακτικοί στην εκτέλεση των παραγγελιών προς τους αντιπροσώπους τους. Όπως αναφέρουν, οι περισσότερες εταιρείες έχουν μειώσει τις παραδόσεις υλικών, εντούτοις διασφαλίζουν προς το παρόν τον εφοδιασμό της αγοράς με τα απαραίτητα υλικά.

το βήμα

This entry was posted on Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2015 at 15:52 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply