meleti-tha-lew-ti-gnwmi-mou-eleuthera-briste-dekto.w_lΞεσπάθωσε η Ελεονώρα Μελέτη, που διαδήλωσε  στο Σύνταγμα και αντέδρασε στα σχόλια που δέχεται για την άποψή της.«Ναι, ναι, ναι, ναι… Θα λέω τη γνώμη μου ελεύθερα. Έχω τη δική μου σκέψη, τα δικά μου επιχειρήματα, τα δικά μου δικαιώματα όπως όλοι σας. Δεν έβρισα κανέναν, δεν απαγόρευσα σε κανέναν να πει ή να γράψει ό,τι θέλει. Είναι το δικό μου προφίλ και έχει τη δική μου αλήθεια που κανείς δεν θα μου στερήσει ή αλλάξει και φυσικά δε θα φιμώσει! Βρίστε! Εκτονωθείτε! Καταλαβαίνω κατανοώ, δεκτό. Δεν θα αλλάξω γνώμη. Και βέβαια δεν θα σας φοβηθώ. Διαβάζω τις γνώμες σας, τις κριτικές σας τα συμπεράσματά σας που βγάζετε για μένα χωρίς να με ξέρετε, χωρίς να μου έχετε μιλήσει ποτέ.

Για κάποιο λόγο, όμως, που εσείς γνωρίζετε βρίσκεστε στο προφίλ μου. Όχι, όμως, και μέσα στη ζωή μου για να μπορείτε να μιλάτε για αυτήν. Δεν θα σας απαγορεύσω να το κάνετε, παρακαλώ προχωρήστε, αν θεωρείτε πως η άποψη μου είναι το πρόβλημα της σημερινής κοινωνίας, καθρέφτης της οποίας είσαστε και εσείς και ο τρόπος που αντιμετωπίζετε στην εποχή της δημοκρατίας τη γνώμη ενός άλλου ανθρώπου».

Χωρίς περιστροφές η Ελεονώρα Μελέτη πήρε σαφέστατα θέση για το επικείμενο δημοψήφισμα, αναρτώντας μάλιστα και μία φωτογραφία της από την πλατεία Συντάγματος, όπου παρευρέθηκε χθες το απόγευμα ανάμεσα στο πλήθος των διαδηλωτών υποστηρίζοντας το «Μένουμε Ευρώπη».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.