i-amal-exei-xrimata--fainetai1400-eurw-gia-mia-forma.w_lΜε τον ήλιο να λούζει το Λονδίνο, η Αμάλ έβαλε την ολόσωμη φόρμα των 1400 ευρώ, χαμογέλασε στους παπαράτσι και τους άφησε να συζητούν για την οστεώδη σιλουέτα της.Η Αμάλ Κλούνεϊ-Αλαμουντίν έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το στιλ της, που υμνείται από τα μεγαλύτερα διεθνή περιοδικά μόδας και τις απανταχού fashionistas. Μία γυναίκα του δικού της οικονομικού διαμετρήματος μπορεί να αγοράσει ό,τι θέλει και να κυκλοφορήσει με τις καλύτερες δημιουργίες των σχεδιαστών, συνδυασμένες με πανάκριβες, συλλεκτικές τσάντες και εντυπωσιακά κοσμήματα. Όσο ο σύζυγός της Τζορτζ Κλούνεϊ λείπει σε ταξίδι αναψυχής με τον κολλητό του Ράντι Γκέρμπερ, με τις μηχανές τους, εκείνη κάνει άλλη μία εμφάνιση που συζητιέται ανά τον κόσμο, βγαίνοντας από το σπίτι της στο Λονδίνο.


Μία ολόσωμη φόρμα που κοστίζει 1400 ευρώ

Με τις κρεμ δερμάτινες βαλίτσες στο χέρι, ένδειξη ότι έχει ως προορισμό το αεροδρόμιο, η Αμάλ Αλαμουντίν αντιμετώπισε τους παπαράτσι, ασφαλής για το στιλ της. Φορώντας χακί ολόσωμη φόρμα Sonia Rykiel, αξίας 1400 ευρώ, από την τελευταία συλλογή της σχεδιάστριας, μποτίνια peep toe και μία δερμάτινη tote bag, διέσχισε τον δρόμο, χάρισε το χαμόγελό της και για άλλη μία φορά κατάφερε να τη συζητήσουν όλοι, προσθέτοντας όμως ως σχόλιο ότι μοιάζει ακόμα πιο αδύνατη.

Τον τελευταίο καιρό η Αμάλ δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στις ολόσωμες φόρμες που αποτελούν και μία καλή κάλυψη για το οστεώδες κορμί της. Το προηγούμενο βράδυ από την εμφάνιση με τη χακί Sonia Rykiel δημιουργία, εντυπωσίασε με την ολόσωμη δαντελένια φόρμα Stella McCartney,που επέλεξε για το δείπνο με την σχεδιάστρια.

Η 37χρονη δικηγόρος, πάντως, κλείνει τα αυτιά της στις φήμες για ανορεξία και εξακολουθεί να τροφοδοτεί τα Μέσα με τις εμφανίσεις που φαντάζουν ικανές να ησυχάζουν τις φήμες.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.