Ευχάριστη η παρουσία μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών

δημοτικο σχολειο 2
Συνεδρίασε στα Γρεβενά την Δευτέρα 29 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών. (Δείτε τα θέματα εδώ)


Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε ήταν η πρόταση μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, παρουσία και του δασκάλου τους Αργύρη Καραλιόλιου, για την ένταξη χωριών του Δήμου Γρεβενών στο Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδος 1940 – 1945, «Ελληνικά Ολοκαυτώματα».

Γράφει ο κ Αργύρης Καραλιόλιος:

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών ψήφισε την υλοποίηση των προτάσεων της Δ΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών και αποφάσισε τη σύσταση επιτροπής η οποία θα δρομολογήσει τις προτάσεις για ένταξη του Δήμου, πόλεων και χωριών στο δίκτυο μαρτυρικών πόλεων και χωριών κλπ

 Την παρουσίαση των προτάσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο έκαναν οι μαθητές της τάξης Αριάδνη, Μαρία, Περικλής και Δέσποινα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ευχαριστούμε πολύ τη Δημοτική Σύμβουλο κ. Ντάγκα Παναγιώτα που πρότεινε να συζητηθούν οι προτάσεις μας, ευχαριστούμε πολύ και συγχαίρουμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πασχαγιαννίδη που έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, το Δήμαρχο κ. Δασταμάνη και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για τα καλά τους λόγια και την ομόφωνη αποδοχή των προτάσεών μας.

Δείτε το video:



Δείτε εικόνες: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)
δημοτικο σχολειο 1

δημοτικο συμβουλιο 29-6-15 1

δημοτικο συμβουλιο 29-6-15 2

δημοτικο σχολειο 2

δημοτικο συμβουλιο 29-6-15 4

δημοτικο σχολειο 3

δημοτικο συμβουλιο 29-6-15 5

δημοτικο συμβουλιο 29-6-15 3

δημοτικο συμβουλιο 29-6-15 8

δημοτικο συμβουλιο 29-6-15 6

δημοτικο συμβουλιο 29-6-15 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.