fwtografisi-sok-diasimes-ellinides-me-ixni-kakopoiisis.w_lΔιάσημες Ελληνίδες στέλνουν ηχηρό μήνυμα ενάντια στη βία σε βάρος γυναικών, ποζάροντας στον φακό με ίχνη κακοποίησης.

Μήνυμα εναντίον της βίας σε βάρος γυναικών στέλνει η ομάδα του make up artist, Γιάννη Μαρκετάκη, μακιγιάροντας διάσημες Ελληνίδες με τρόπο που να δείχνουν όπως εκατομμύρια γυναικών σε όλο τον κόσμο που πέφτουν θύματα κακοποίησης.

«Μου φαίνεται αδιανόητο να μη μιλάνε, να μην αντιδρούν οι γυναίκες, όταν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα λεκτικής και σωματικής βίας μέσα στο σπίτι» τόνισε ο εμπνευστής και δημιουργός του project,Γιάννης Μαρκετάκης στο περιοδικό People. «Πρέπει επιτέλους να μιλήσουν με ειδικούς και να καταγγέλλουν στην αστυνομία τέτοια περιστατικά».

Στις φωτογραφίες, που στέλνουν ηχηρό μήνυμα, ποζάρουν οι Τζόις Ευείδη, Νόνη Δούνια, Κατερίνα Τσάβαλου, Αντιγόνη Κουκουλάκου, Χριστίνα Κολέτσα και Κόρτνεϊ Πάρκερ.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.