Στον Τομέα των Τροφίμων – Ποτών

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΕν όψη της 31ης Έμπορο-Βιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί από 16 έως 21 Σεπτεμβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, ο Φορέας μας, δια μέσου Πρεσβεία μας στην Οττάβα του Καναδά, είχε γόνιμες επαφές με μεγάλες Καναδικές Επιχειρήσεις στον Τομέα, κυρίως της Θέρμανσης & της  Ενέργειας γενικότερα.

Μετά από αλλεπάλληλες επαφές που είχαμε με αυτές κατορθώσαμε να έχουμε  έναν σημαντικό αριθμό Καναδικών Επιχειρήσεων, που αναζητούν Αντιπροσώπους στην Ελλάδα, για τη διάθεση των προϊόντων τους. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον από πλευράς τους έχουν οι υπάρχουσες επιχειρήσεις που διακρίνονται στον τομέα της θέρμανσης & της ενέργειας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές με αντίστοιχες εισαγωγικές επιχειρήσεις, Καναδικών συμφερόντων , στον Τομέα των Τροφίμων – Ποτών.

Ενημερώνουμε ότι οι Δηλώσεις Συμμετοχής στην 31η Έκθεση έχουν αρχίσει, ενώ οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να πάρουν σχετικές πληροφορίες, από τη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου, στα Κοίλα Κοζάνης ή στα τηλέφωνα 2461045980, 45977, 45978/ Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες: 8:30 – 14:30.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.