ma-pou-pige-4-logoi-pou-egine-kapnos-meta-to-seks.w_lΤι φταίει κι ενώ όλα ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς μετά το μοιραίο συμβάν υπήρξε… οπισθοχώρηση; Κρατείστε σημειώσεις:Εγινε ομηρική πολιορκία με υποσχέσεις αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης αλλά όταν …έπεσε το κάστρο, μην τον είδατε τον πολιορκητή. Τι συνέβη, αλήθεια, και μετά το σεξ ο κύριος την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια; Για να σταματήσετε να αναρωτιέστε το γιατί, μελετήστε προσεκτικά κάποιους πολύ βασικούς λόγους για τους οποίους έγινε:

Με απλά ελληνικά, δεν του άρεσε

Απλά η πράξη δεν ήταν του γούστου του: Ότι κι αν συνέβη πριν γίνει η σεξουαλική συνεύρεση, αυτή καθεαυτή η τελευταία δεν τον ενθουσίασε. Δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά καθ’ ότι όλα είναι θέμα χημείας. Κι όταν δεν υπάρχει, απλά … πας στο επόμενο.

Δεν ήθελε κάτι παραπάνω. Είναι δηλαδή κακό;

Αν δεν έταξε κάτι είναι κύριος. Αν, πάλι, έκανε υποσχέσεις, μπορεί να ήταν … εκ παραδρομής. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελε τίποτα παραπάνω και έχει κάθε δικαίωμα γι’ αυτό. Μήπως τα δικά σας σενάρια που έγιναν ήταν βασισμένα μόνο και μόνο στη φαντασία;

Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τον έχει αποπροσανατολίσει

Μήπως από τη μια λέτε πως δεν τον θέλετε κι από την άλλη του κάνετε στενή πολιορκία; Μη δείχνετε ανασφάλεια μετά το συμβάν και μη βιάζετε τα πράγματα. Αν είναι θα κυλήσουν από μόνα τους.

Εχει άλλη σχέση (και ντρέπεται να το πει)

Να γιατί κρύφτηκε! Για να εμφανιστεί και πάλι θα πρέπει να κάνει τον κόπο να σας ψάξει – κάτι που σημαίνει να κρατήσετε τις δέουσες αποστάσεις. Ετσι κι αλλιώς, η σχέση του κάποια «τρύπα» θα έχει. Κάντε διακριτικά στην άκρη για α δείτε αν είναι μεγάλη.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.