i-apisteuti-xontrada-arnaoutoglou-se-staroba.w_lΔείτε το σχόλιο που έκανε on air ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη συμβολή του Δημήτρη Σταρόβα στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς»Οι σχέσεις στα «Καρντάσιανς» μεταξύ Γρηγόρη Αρναούτογλου και Δημήτρη Σταρόβα προφανώς δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους και αυτό είναι φανερό στους διαλόγους τους στον “αέρα”, ιδίως από τις σπόντες που ως -χονδροειδή- «αστεία» πετάει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Την προηγούμενη εβδομάδα η μεταξύ τους διάσταση εκδηλώθηκε, χθες το βράδυ κάτι αντίστοιχο επαναλήφθηκε πάλι από την πλευρά του Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές της εκπομπής έπαιζαν το παιχνίδι της αλήθειας και η ερώτηση που τέθηκε στον Δημήτρη Σταρόβα είναι αν θα ήθελε και του χρόνου να συνεχιστεί η συνεργασία του με τα «Καρντάσιανς». Η απάντηση ήταν καταφατική, όμως δεν έφτασε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να ρωτήσει με χαμόγελο: «Γιατί;». Και πριν προλάβει ο Σταρόβας να απαντήσει έδωσε ο ίδιος απάντηση με μια απίστευτη «χοντράδα» on air προς τον συνεργάτη του: «Γιατί κι εγώ θα ήθελα να είμαι σε μια εκπομπή που να κάθομαι, να κοιμάμαι και να πληρώνομαι».

Ο Δημήτρης Σταρόβας, πάντως, αν και ελαφρώς αμήχανος, έκρυψε την ενόχλησή του και απάντησε: «Αν είναι αυτή η άποψή σου, δεν έρχομαι του χρόνου…».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.