ΑΝΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΕΟΙ

Η Άννα Ευθυμίου, με την ιδιότητά της τόσο ως δικηγόρου εξειδικευμένης σε θέματα εργατικού δικαίου όσο και ως πολιτευτής Ν.Δ. Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, δηλώνει τα παρακάτω:

«Ο υπουργός Υγείας, κ. Κουρουμπλής,  κατέθεσε σήμερα τροπολογία με την οποία παύει όλους τους διοικητές και αναπληρωτές διοικητές των δημόσιων νοσοκομείων από τα καθήκοντά τους  και μάλιστα χωρίς την καταβολή αποζημίωσης. Ο υπουργός  ισχυρίζεται  πως οι προσλήψεις των συγκεκριμένων προσώπων έγιναν μόνο με κομματικά κριτήρια και όχι βάση των προσόντων τους.

Σήμερα που η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, ο υπουργός ασχολείται και ψάχνει λύσεις μόνο για το πώς θα διορίσει το μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που ο κλάδος ο οποίος υπηρετεί αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Απλήρωτες υπερωρίες γιατρών, έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού, έλλειψη φαρμάκων, έλλειψη κλινοσκεπασμάτων, έλλειψη γαζών κλπ.

Ο Υπουργός εφαρμόζει το σύστημα «ράβε – ξήλωνε», με μοναδική επιδίωξη την οργάνωση μίας καλοστημένης μηχανής  πελατειακών σχέσεων, η οποία απέχει πολύ από τη δημιουργία ενός σωστού συστήματος υγείας. Μάλιστα, αυτοί που στο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζονται τις εργασιακές σχέσεις, στην πράξη είναι οι πρώτοι που τις καταπατούν στερώντας ακόμη και το πιο εύλογο δικαίωμα, αυτό της αποζημίωσης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.