ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

αθλητέςΔύσκολες ώρες για τον Στράτο Καββαδά, ο οποίος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή μετά το τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Κυριακής στην Χαλκιδική. Ο συμπαίκτης του στο beach volley Αλέξανδρος Αλεξιάδης χειρουργήθηκε και είναι σε καταστολή.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, μάχη δίνει στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» ο Στράτος Καββαδάς για να κρατηθεί στη ζωή. Ο βολεϊμπολίστας μεταφέρθηκε αμέσως μετά το δυστύχημα στο νοσοκομείο, όπου παραμένει διασωληνωμένος με τραύματα στο κεφάλι και κατάγματα στο κορμί και όπως αναφέρουν οι γιατροί τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα, αφού θα πρέπει να υποχωρήσουν τα οιδήματα για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάστασή του.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και βρίσκεται σε καταστολή στο νοσοκομείο Πολυγύρου, σταμάτησε η εσωτερική αιμορραγία και εξετάζεται από ομάδα ιατρών (ορθοπεδικών, αγγειοχειρούργων, νευροχειρούργων) προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Στο τροχαίο συνεπιβάτης των δύο Ελλήνων ήταν και ένας Τούρκους διεθνής αθλητής του beach volley, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία. Ελαφρά τραύματα υπέστη ο οδηγός του λεωφορείου, ενώ ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του δυστυχήματος.

Δείτε τις φωτογραφίες από το halkidikinews.gr

halk1halk2halk3halk4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.