Μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών…

papanikos baggelhw
Ο Βαγγέλης Παπανίκος, μίλησε την Δευτέρα (22/06) στον Star-fm 933 για τις ανεπανάληπτες επιτυχίες των παιδιών των Γρεβενών.

Ο κορυφαίος (ίσως) προπονητής του στίβου στα Γρεβενά, αναφέρθηκε στις προκρίσεις του Μιλτιάδη Τεντόγλου και της Ελένης Κουτσαλιάρη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Κάλι της Κολομβίας.

Ο Βαγγέλης Παπανίκος δεν ξέχασε να αναφερθεί και στις επιτυχίες του Θεόδωρου Μηνασίδη αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα Γρεβενά λόγω έλλειψης υποδομών…

Για τις …οικονομικές απολαβές ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν πληρωνόμαστε από πουθενά» …

Λέγαμε  στις 28 Απριλίου  πως όλοι θα συντρέξουν να συγχαρούν, και …ευτυχώς (για τα παιδιά) επαληθευτήκαμε:

Μήνυμα του ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γρεβενών:

Ο Δήμος Γρεβενών συγχαίρει θερμά τους δύο Γρεβενιώτες αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου, Μιλτιάδη Τεντόγλου και Κουτσαλιάρη Ελένη για τις πρόσφατες διακρίσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων. Μετά τη χτεσινή της επίδοση η Ελένη θα συνοδεύσει τον Μίλτο στην αντίστοιχη παγκόσμια διοργάνωση στην Κολομβία. Οι νεαροί πρωταθλητές με τις συνεχείς επιτυχίες τους εδραιώνουν την παρουσία τους στο χώρο του στίβου και προσφέρουν στους γονείς, τους προπονητές αλλά και σε όλους τους συμπολίτες τους έναν ακόμη λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι.

Ελπίζουμε να καταφέρουν να διεκδικήσουν πρωτιές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα δημιουργώντας πρότυπα συναγωνισμού, στοχοθεσίας  και πειθαρχημένης προσπάθειας σε όλους εμάς τους υπόλοιπους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.