alex708_3

Η νεαρή κοπέλα δήλωσε ότι τα χάλασε με τον αρραβωνιαστικό που αγαπούσε γιατί δεν ήταν πολυ-εκατομμυριούχος και ότι στο εξής θα βγαίνει μόνο με «πλουσιότερους, γηραιότερους άνδρες» που θα είναι πρόθυμοι να ξοδεύουν για χάρη της 250.000 λίρες.

Πρόκειται για την φοιτήτρια βρεφοκομικής  Alex Munoz που ανήκει στην κατηγορία «sugar baby» -στις φοιτήτριες δηλαδή που βγαίνουν για να πληρώνουν, υποτίθεται, τις σπουδές τους- και η οποία δηλώνει συνηθισμένη σε χλιδάτη ζωή που μόνο οι πολυ-εκατομμυριούχοι μπορούν να της προσφέρουν.


«Τους αποκαλώ sugar daddies, και έχω εθιστεί μαζί τους» λέει και προσθέτει ότι βρέθηκε άντρας που της πλήρωσε 52.000 λίρες για τα δίδακτρα. Ενας άλλος της αγόρασε  Bentley με 80.000 λίρες και ένας τρίτος της πήρε σπίτι με 117.000 λίρες.


Η Αλεξ Μινόζ κατάγεται από το Λος Αντζελες και δηλώνει ότι ξεκίνησε να ζει το sugar daddy lifestyle το 2010 όταν ήταν 21 ετών. Εγκατέλειψε προσωρινά τον τρόπο ζωής της όταν συνάντησε τον άντρα των ονείρων της, τον Caesar Romero, 32 ετών, από ένα σάιτ γνωριμιών. Το ζευγάρι έζησε μαζί για τρία χρόνια και αρραβωνιάστηκαν αλλά χώρισαν τον Μάρτιο γιατί η Αλεξ ήθελε να γυρίσει στην παλιά της ζωή.


«Δεν μπορούσε να μου προσφέρει τη ζωή που ήθελα. Ηταν πραγματικά καλός και τρυφερός αλλά τελικά προτιμώ τα διαμάντια από την αγάπη. Πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι άντρες. Οταν ξεκίνησα να κάνω την sugar baby έβγαινα τακτικά με ένα ζευγάρι  sugar daddies. Αμέσως μπόρεσα και αγόρασα το σπίτι μου. Τον Caesat τον αγαπούσα αλλά μια μέρα αγόρασα δύο ζευγάρια παπούτσια Christian Louboutin γιατί δεν ήξερα ποιό χρώμα να διαλέξω. Είδα το πρόσωπό του, είχε θυμώσει. Ετσι άρχισα να κρύβω τις τσάντες με τα ψώνια και να βγαίνω όπως παλιά με άντρες».


Σήμερα η Alex βγαίνει με έναν άντρα που κερδίζει 18 εκατομμύρια λίρες το χρόνο και με τα χρήματα που κερδίζει έκανε τη δική της επιχείρηση καθαρισμού.


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.