ΚΕΡΑΥΝΟΣ -Με φιλικό παιχνίδι στην Βέροια τέλειωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την φετινή σεζόν η ομάδα των παμπαίδων του Κεραυνού.

Αντίπαλος αυτήν την φορά η πρώτη και αήττητη (μέχρι σήμερα) ομάδα του Α.Ο.Κ Βέροιας, η οποία αγωνίζονταν στον Β΄. όμιλο του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το παιχνίδι έγινε στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Βέροιας (Μακροχώρι), όπου οι παίχτες του Κεραυνού ήταν και πάλι ασταμάτητοι, πετυχαίνοντας ευρεία νίκη με τελικό σκορ 31 – 81, εντυπωσιάζοντας και πάλι τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.
– Με την ομάδα του Κεραυνού έπαιξαν: ΤΣΟΥΚΑΣ Θανάσης, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γιάννης, ΓΚΟΛΙΑΣ Αποστόλης, ΒΑΣΔΑΡΗΣ Θάνος, ΤΑΜΠΑΚΑΚΟΣ Δημήτρης, ΠΑΠΑΛΙΟΥΡΑΣ Γιάννης, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, ΔΑΔΑΛΗΣ Βασίλης, ΑΛΚΟ Κλέντι, ΝΤΟΛΙΑΣ Βασίλης.
———————
Να σημειωθεί ότι πριν από τον αγώνα των παμπαίδων αγωνίστηκε η «μίνι» ομάδα του Κεραυνού, η οποία κέρδισε την αντίστοιχη του Α.Ο.Κ. Βέροιας με το σκορ 14 – 46.
———————–
Γίνεται γνωστό ότι η ομάδα θα συνεχίσει όλο το καλοκαίρι με ατομικές προπονήσεις και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα:6978448415 & 6940510670.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.