tis-egrapse-wraia-buzia-sto-fb-tou-apantise-katallila_3.w_l Μια νεαρή ηθοποιός αποστόμωσε τον άνδρα που της έγραψε «nice boobs» ως σχόλιο σε φωτογραφία που ανέβασε στο facebook. Δείτε την ανάρτησή της.

Η Iνδή ηθοποιός και παραγωγός Vishakha Singh, έλαβε πρόσφατα ένα αντιπαθητικό σχόλιο στη σελίδα της στο Facebook.

Στις 6 Ιουνίου, ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία του εαυτού της φορώντας ένα t-shirt για την οποία έλαβε αρκετά περίεργα, σεξιστικά σχόλια. Οσο κι αν μοιάζει περίεργο, κάποιοι τη θεώρησαν προκλητική.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε στο facebook
Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε στο facebook

Ένας από τους θαυμαστές της σχολίασε τη φωτογραφία κάνοντας κριτική στο γεγονός ότι το μήνυμα της μπλούζας ήταν γραμμένο στο ύψος του στήθους της.

Η Vishakha του απάντησε:

«Φαίνεσαι μορφωμένος. Πού νομίζεις ότι πρέπει να γράφεται ένα μήνυμα σε ένα μπλουζάκι; Στους ώμους; Στα χέρια; Σταματήστε να κάνετε τέτοια ανώριμα σχόλια. Αν αντλείτε χαρά από το γεγονός ότι το μήνυμα είναι γραμμένο στην περιοχή του θώρακα, τότε ο Θεός να βοηθήσει τις γυναίκες».

Τότε κάποιος σχολίασε: «Ωραία εμφάνιση και ωραία βυζιά».

Του έγραψε την εξής απάντηση:

Κύριε MD Mustakim Saifi:

1) Αλλάξτε τη φωτογραφία αυτού του αθώου παιδιού από φωτογραφία προφίλ σας.

2) Να έχετε τα κότσια να βάλετε τη δική σας εικόνα προφίλ. Και στη συνέχεια να σχολιάζετε.

3) Ωραία βυζιά. Ξέρω ότι είμαι μια γυναίκα… Και προς ενημέρωσή σας, ναι, όλες οι γυναίκες έχουν στήθος. Η μητέρα σας, η αδελφή σας, τη γυναίκα σας, η γιαγιά σας, οι θείες, οι κόρες, οι φίλες σας. Όλες. Τους λέτε ποτέ «ωραία βυζιά»; Λυπάμαι για σας. Έχετε τα κότσια να μου το πείτε αυτό ενώ με κοιτάτε στο πρόσωπο; Αλλιώς, βγείτε από τη σελίδα μου».

Οταν αυτή η δημοσίευση άρχισε να γίνεται viral, την έσβησε γράφοντας: «Διέγραψα το ποστ, τώρα που έγινε viral. Δεν φοβάμαι κανέναν, απλά έχω κουραστεί από όλη αυτή την ανεπιθύμητη αρνητικότητα».

Φυσικά, τα αρνητικά σχόλια δεν σταμάτησαν εκεί… αλλά και η ηθοποιός δεν σταμάτησε να στέκεται στο ύψος της.

thetoc

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.