apisteuti-peripeteia-tragoudisti-pethana-gia-9-lepta.w_lΔίνει μάχη με τον καρκίνο, έχει νοσηλευτεί τα τελευταία 2 χρόνια με διάφορα προβλήματα υγείας, αλλά πέθανε για 9 λεπτά λόγω τροφικής δηλητηρίασης!

Ακούγεται περίεργο, αλλά είναι αληθινό. Ο ίδιος το δήλωσε και προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους θαυμαστές του. Ο 55χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε την περιπέτειά του που τον οδήγησε στο να… πεθάνει για 9 ολόκληρα λεπτά!

Ο Morrissey, πρώην frontman των «Smiths» σε συνέντευξή του στο «Alternative Nation», περιέγραψε το γεγονός που βίωσε το 2013, όταν έπαθε μια τροφική δηλητηρίαση κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Νότιο Αμερική και ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο.

«Πάντα χαίρομαι όταν κάνω περιοδεία στην Νότιο Αμερική, παρόλο που η τελευταία μου επίσκεψη στο Περού έπαθα μια γερή τροφική δηλητηρίαση και πέθανα… επίσημα για εννέα λεπτά! Πλάκα είχε» , είπε χαρακτηριστικά.

Ο διάσημος τραγουδιστής, όμως έχει μεγάλη σειρά προβλημάτων, αφού τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο. Στις αρχές του 2013 έπαθε έλκος και τον Μάρτιο του ίδιου χρόνου νοσηλεύτηκε με βαριά πνευμονία. Δύο μήνες αργότερα έπαθε τροφική δηλητηρίαση και τον Ιούνιο του 2014 ακύρωσε την περιοδεία του στην Αμερική λόγω αναπνευστικής λοίμωξης.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.