pws-einai-simera-to-mwro-tou-maikl-tzakson.w_l Το 2002 κρεμόταν στο κενό από τα χέρια του μπαμπά. Σήμερα ο Μπίγκι Τζάκσον, κάποτε Πρίγκιπας Μάικλ Β’, είναι ένας ήσυχος έφηβος με μακριά καστανά μαλλιά -δείτε τον:

Το 2002 μια φωτογραφία του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος κρατούσε το μωρό του έξω από το μπαλκόνι, επιδεικνύοντάς το με αυτό τον τρόπο στους θαυμαστές που φώναζαν ρυθμικά το όνομά του, είχε προκαλέσει σάλο και πλήθος διαμαρτυριών εναντίον του διάσημου τραγουδιστή! Το στιγμιότυπο του εννιά μηνών μωρού, που κρεμόταν στο κενό από τα χέρια του μπαμπά, είχε σοκάρει τον πλανήτη.

 

Τα χρόνια πέρασαν, ο Μάικλ Τζάκσον έφυγε από τη ζωή, το μωρό μεγάλωσε κι είναι σήμερα ένας έφηβος με μακριά μαλλιά, που δεν θυμίζει τον θρυλικό πατέρα του.

Το όνομα που του είχε δώσει ο Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος πάντα υποστήριζε ότι τον έκανε με παρένθετη μητέρα ήταν Πρίγκιπας Μάικλ ο Δεύτερος, όμως ο νεαρός σήμερα κυκλοφορεί με το όνομα Μπίγκι Τζάκσον.

Η Daily Mirror ανακάλυψε και δημοσιεύει φωτογραφία από το yearbook του σχολείου του, στο οποίο άρχισε να πηγαίνει μόλις τον προηγούμενο χρόνο, καθώς μέχρι πρότινος παρακολουθούσε μαθήματα στο σπίτι. Το σχολείο του Sherman Oaks στην Καλιφόρνια είναι μάλιστα το ίδιο σχολείο στο οποίο πήγαν η Πάρις Χίλτον και η Κιμ Καρντάσιαν.

Σύμφωνα με δηλώσεις φίλων του που δημοσιεύει το Radar Online, οΜάικλ Τζάκσον θα ήταν πολύ περήφανος σήμερα για τον γιο του, Μπίγκι. «Είναι γλυκός, αστείος, συμπονετικός με τους γύρω του και πάντα έτοιμος να βοηθήσει τα πιο μικρά παιδιά». Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι ο Μπίγκι είναι το πιο ήσυχο μέλος της οικογένειας συγκριτικά με την Πάρις και τον Πρινς.

Μετά τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον το 2009, ο Μπίγκι βρίσκεταιυπό την κηδεμονία της γιαγιάς του, Κάθριν.

Για το σκηνικό με το μπαλκόνι, ο Τζάκσον είχε τότε απολογηθεί, λέγοντας ότι παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό της στιγμής και δεν είχε καμία πρόθεση να θέσει σε κίνδυνο το μωρό του.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.