Δείτε την αφίσα
αντωνης σβολιαντοπουλος γιαννης τολιος
Για την Γιορτή του βόλεϊ που πραγματοποιεί την Κυριακή στα Γρεβενά ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών μίλησε την Πέμπτη (11/6) στον Star fm 933, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Τόλιος.

γσγ2Στην Κεντρική πλατεία των Γρεβενών θα βρεθούν  την Κυριακή το πρωί, περισσότερα από 400 παιδιά-αθλητές από 10 σωματεία της Κεντροδυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου αλλά και της περιφέρειας Θεσσαλίας” .

Στην διάρκεια της συνέντευξης, ακούστηκαν ζωντανά: ο Τάκης Φλώρος (Ομοσπονδιακός τεχνικός ανάπτυξης), ο Γιάννης Καλμαζίδης, (προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ που κατέκτησε φέτος για πρώτη φορά το νταμπλ και ομοσπονδιακός προπονητής της γυναικείας ομάδας), και οι πρώην παίκτριες του ΓΣΓ Εύα Χαντάβα και Ιωάννα Κατσαντώνη.

γσγ4 Στην αναφορά του ο Πρόεδρος, για την πορεία του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ιστορία του Γρεβενιώτικου Σωματείου…

γσγ6

Ο Γραμματέας του ΓΣΓ Αντώνης Σβολιαντόπουλος, που ήταν επίσης στο studio του Star-fm 933, αναφέρθηκε στις επιτυχίες που έχει ο Σύλλογος στον στίβο…

Ακούστε όλη την συνέντευξη: (Από τις εικόνες θα κατανοήσετε ποιος …έχει τον λόγο)



Η ΑΦΙΣΑ:
gsg afisa

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.