mitera-straggalise-to-paidi-tis-gia-tin-tileorasi.w_lΜια μητέρα που στραγγάλισε το 3χρονο κοριτσάκι της επειδή έριξε κάτω την τηλεόραση καταδικάστηκε σε κάθειρξη άνω των 34 ετών στον Ισημερινό.

Δικαστήριο του Ισημερινού καταδίκασε σε περισσότερα από 34 χρόνια κάθειρξης μια μητέρα που σκότωσε το κοριτσάκι της επειδή έριξε κάτω την τηλεόραση.

Η γυναίκα, η οποία δεν έχει ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με ειδικούς, προσπάθησε στην συνέχεια να θάψει κρυφά το κοριτσάκι.
Η γυναίκα φοβερά εξοργισμένη από το ατύχημα με την τηλεόραση στραγγάλισε την ηλικίας 3 ετών κόρη της τον περασμένο Μάρτιο στο σπίτι τους που βρίσκεται στην επαρχία Τσιμποράθο, στο νότιο τμήμα της χώρας.

Το παιδί «έριξε κατά λάθος την τηλεόραση και αυτή η γυναίκα του επιτέθηκε μέχρι που το σκότωσε» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισαγγελία.

Η γυναίκα, η οποία δεν έχει ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με ειδικούς, προσπάθησε στην συνέχεια να θάψει κρυφά το κοριτσάκι.

Το δικαστήριο του Τσιμποράθο την καταδίκασε στην μέγιστη ποινή που προβλέπει ο νέος ποινικός κώδικας που υιοθετήθηκε το 2014, δηλαδή σε κάθειρξη 34,5 ετών.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.