ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ Η΄ ΕΙΧΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΩΛΥΜΑ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ
Αρχίζουν σήμερα και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 16 Ιουνίου οι επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων Γενικών Λυκείων.

Στις επαναληπτικές προσέρχονται μόνο όσοι υποψήφιοι ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων, αποδεδειγμένα λόγω ασθένειας ή σοβαρού κωλύματος δεν έλαβαν μέρος ή διέκοψαν την εξέτασή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις του Μαΐου-Ιουνίου, αφού θα έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Λύκειο φοίτησης τους εντός τριών ημερών από την ημέρα εξέτασης που απουσίασαν.

Εξεταστικά Κέντρα ορίζονται μόνο σε Αττική και Θεσσαλονίκη: στην Αττική ως Εξεταστικό Κέντρο ορίζεται το 3ο ΓΕΛ Πειραιά (Κ. Μαυρομιχάλη 14, Πειραιάς) και στη Θεσσαλονίκη το 27ο ΓΕΛ Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Κλεάνθους-Παπαηλιάκη).

Οι εξετάσεις ξεκινούν στις 17:00 και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 16:30. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.