Στη Γερμανία
synaylia
Περισσότεροι από 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν από το χτύπημα κεραυνών τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ μουσικής στη δυτική Γερμανία, γνωστοποίησε σήμερα η Αστυνομία.

Συνολικά «33 άνθρωποι παραμένουν για παρακολούθηση σε νοσοκομεία που βρίσκονται στην περιοχή» επισήμανε η αστυνομία σε ένα δελτίο τύπου, ενώ διευκρίνισε ότι η υγεία όλων των τραυματιών βρίσκεται «σε καλή κατάσταση» και θα μπορέσουν σύντομα να πάρουν εξιτήριο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον χώρο που πραγματοποιείται το μουσικό φεστιβάλ «Rock am Ring» στο κρατίδιο της Ρηνανίας- Παλατινάτο στη δυτική Γερμανία.

Ένας κεραυνός έπληξε τις εγκαταστάσεις του φεστιβάλ στη 01:00 το πρωί τοπική ώρα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 8 άνθρωποι, εργαζόμενοι στο φεστιβάλ. Ένας δεύτερος κεραυνός έπληξε την περιοχή γύρω στις 03:30 τοπική ώρα και τραυμάτισε 25 ανθρώπους σε έναν υπαίθριο χώρο που είχε παραχωρηθεί στον κόσμο που θα παρακολουθούσε το φεστιβάλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.