playboyΔύο κουνελάκια του Playboy μίλησαν και αποκάλυψαν πως είναι σαν να ζουν ως σύντροφοι του Hugh Hefner, λέγοντας ότι το σπίτι του, το Playboy Mansion, διαθέτει ένα «οικογενειακό περιβάλλον»…

Η Crystal McCahill και η Jessa Hinton και οι δύο 31 ετών, ήταν Μις Μαΐου 2009 και Μις Ιουλίου 2011, αντίστοιχα.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τις παρανοήσεις για το τι απαιτείται από μια Playmate, η Hinton είπε στην Daily Mail της Αυστραλίας, ότι είναι «παράλογο» να πιστεύουν οι άνθρωποι ότι τα «κουνελάκια» πρέπει να κοιμούνται με τον Hefner.

Jessa Hinton and Crystal McCahill are in Australia to promote Playboy Party Down Under, which is happening on Thursday

«Ποτέ δεν μου ρίχτηκε, είναι πολύ τζέντλεμαν και ευγενικός», είπε. «Είναι η επιτομή του τζέντλεμαν… Πραγματικά δε γνωρίζεις ανθρώπους σαν και αυτόν, πια».

Η McCahill αποκάλυψε ότι ο διάσημος επιχειρηματίας, διατηρεί μια καθημερινή ρουτίνα καθώς σχεδιάζει να κάνει καθημερινά δραστηριότητες με τις playmates του, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών και των επιτραπέζιων παιχνιδιών.

McCahill revealed the flamboyant businessman (centre) liked to keep to a routine, planning out an activity for each day to do with his playmates

Η Η McCahill ανέφερε επίσης ότι στον Hefner αρέσει να παίζει τάβλι και χαρτιά.

Κάθε βράδυ πηγαίναμε απέναντι από το σπίτι και τρώγαμε και κάθε Τρίτη βράδυ παίζαμε ντόμινο ή Uno με τον Hef», είπε η McCahill στην Daily Mail Αυστραλίας.

The pair have revealed to Daily Mail Australia what it is like to live with Playboy Mansion owner Hugh Hefner

«Υπήρχαν μόνο πέντε ή έξι από εμάς στο σπίτι κάθε φορά. Ήταν ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον. Υπήρχε και ζωολογικός κήπος και με μερικές από τις φίλες μου που ζούσαμε μαζί, καθόμασταν εκεί και συζητούσαμε».

The Playboy Mansion is infamous for its lavish parties through by its eccentric owner, Hefner

Το σπίτι του Hefner είναι γνωστό ότι διαθέτει θηριοτροφείο με πιθήκους, παγώνια, «τρομακτικούς» γερανούς, πουλιά και χελώνες.

«Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σχετικά με τα πάρτι μας, αναφέρουν τα κορίτσια. Όλοι θεωρούν ότι κυκλοφορούμε γυμνές… αλλά αυτό δεν ισχύει γιατί είναι ένα οικογενειακό περιβάλλον. Όλες οι playmates είμαστε σαν αδερφές.

Ms McCahill said she lived in a real 'family environment' and there was nothing sleazy about being Mr Hefner's companion

Όσο για τις κατηγορίες για γυναικεία εκμετάλλευση, η Hinton απάντησε: «Δεν μπορεί να μιλάς για εκμετάλλευση, όταν οτιδήποτε κάνεις είναι με δική σου θέληση».

Jessa Hinton strikes a pose for the camera

«Θα έλεγα να σταματήσετε να κρίνετε, αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή τους και να αισθάνονται άνετα με αυτό που είναι, δηλώνει η Hinton.

Crystal McCahill is 31 years old

Η ίδια εξομολογείται επίσης ότι η διαδικασία των γυρισμάτων για το μηνιαίο Playboy την έκανε να αισθάνεται σαν «πριγκίπισσα».

«Ακόμα και στη φωτογράφηση, όπως και στο σπίτι, κάνουμε μόνο οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε άνετα και ο Heff λέει πάντα ‘ό,τι εσείς θέλετε’», ξεκαθαρίζει τέλος η Hinton.

newmoney

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.