i-kori-tou-gkletsou-stelnei-minuma-stous-ellines.w_l «Βάζουμε μια τελεία στα παλιά και ξεκινάμε όχι νέα σειρά, όχι νέα παράγραφο, αλλά νέο κείμενο». Η 13χρονη Βαλίσια Γκλέτσου στα… αγωνιστικά βήματα του πατέρα της.

Στα 13 της χρόνια η Βαλίσια Γκλέτσου συντάσσεται στο πλευρό του πατέρα της Απόστολου, δημάρχου της Στυλίδας, Πρόεδρο του κόμματος «Τελεία».

Ο «Αρχηγός», όπως αποκαλείται στην επίσημη ιστοσελίδα της Τελείας, ενέκρινε και αναρτήθηκε το κείμενο της κόρης του, μίας -ουσιαστικά- έκθεσης ιδεών σχετικά με τη ζωή, το μέλλον, τις καινούριες σελίδες και την αναζήτηση μίας καλύτερης ζωής. Η 13χρονη μοναχοκόρη του Γκλέτσου, καρπός της σχέσης του με την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα, φαίνεται ότι έχει ανησυχίες.

Διαβάστε τί έγραψε:

MHNYMA

Μια καινούργια εποχή ξεκινάει. Νέοι δρόμοι νέες σχέσεις, νέα όνειρα ξεδιπλώνονται! Η αισιοδοξία παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας. Είμαστε πιο ευτυχισμένοι, πιο άνετοι ως άνθρωποι. Δεν ζούμε για να ζήσουμε αλλά για να υπηρετήσουμε τα υπέρτατα ιδανικά μας. Έχουμε προσδοκίες για το μέλλον. Καταλαβαίνουμε την ύπαρξη μας, μαθαίνουμε να ζούμε και όχι να μας ζούνε. Καταλαβαίνουμε τι διαφορά έχει το «εγώ» από το «εμείς». Αγαπάμε, μοιραζόμαστε, φροντίζουμε… Αλλάζουμε και μπορούμε να συνυπάρξουμε καλύτερα διότι πάνω από όλα είμαστε ο εαυτός μας και όχι μια πλαστική ξεβαμμένη μάσκα. Αναζητούμε μια καλύτερη ζωή και με κόπο και δουλειά προσπαθούμε να την κατακτήσουμε. Παίρνουμε φώς από όλες τις πτυχές της ζωής μας και χτίζουμε όλο και κάτι μεγαλύτερο, όλο και κάτι καλύτερο…. Βρίσκουμε τρόπους να ανοικοδομήσουμε τα κατεστραμμένα και να τα κάνουμε καλύτερα. Ζούμε με υπερηφάνεια για αυτό που είμαστε και το καλλιεργούμε όσο περισσότερο μπορούμε. Βάζουμε μια τελεία στα παλιά και ξεκινάμε όχι νέα σειρά, όχι νέα παράγραφο αλλά νέο κείμενο.

Βασιλική- Παρασκευή Γκλέτσου

Μαθήτρια Α΄Γυμνασίου

Η ανάρτηση της:

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.