ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣΜε αφορμή έγγραφο του αντιπεριφερειάρχη Υγείας-Πρόνοιας της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σχετικό με την αδυναμία εφημερίας για περισσότερο από δέκα μέρες της Παιδιατρικής και της Μαιευτικής κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, όπως επίσης  του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαίδας, ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης κατέθεσε αντίστοιχη αναφορά στον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών ασφαλίσεων κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο βουλευτής Κοζάνης ζητά από την πολιτική ηγεσία να προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες για τη διευθέτηση του προβλήματος, δεδομένου ότι τα συγκεκριμένα νοσοκομεία εξυπηρετούν μεγάλα αστικά κέντρα.

Ακολουθεί το περιεχόμενο της αναφοράς:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον Υπουργό:  Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

                                  κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή

Θέμα: Έγγραφο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σχετικό με τη λειτουργία κλινικών των νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαίδας.

Κατατίθεται έγγραφο του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας-Πρόνοιας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σχετικό με την αδυναμία εφημερίας για περισσότερο από δέκα μέρες της Παιδιατρικής και της Μαιευτικής κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, όπως επίσης και των αντίστοιχων κλινικών του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, σε διαφορετική χρονική περίοδο.

Παρακαλώ για τις δικές σας άμεσες ενέργειες, δεδομένου ότι τα εν λόγω νοσοκομεία εξυπηρετούν μεγάλο όγκο περιστατικών που αναλογεί σε δύο μεγάλα αστικά κέντρα.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.