ena-paidi-ithele-i-karntasian-kai-erxontai-diduma.w_l Άρχισαν οι διαρροές για την εγκυμοσύνη της Κιμ Καρντάσιαν. Τα νέα από το μέτωπο της ριάλιτι σταρ μιλάνε για δίδυμα και τοκετό τον Δεκέμβριο.

Την περασμένη Κυριακή αποκαλύφθηκε μέσα από το ριάλιτι σόου που πρωταγωνιστεί η Κιμ Καρντάσιαν με όλη την οικογένειά της, ότι είναι έγκυος. Από τότε έχουν αρχίσει να διαρρέουν διάφορες πληροφορίες σχετικά με την εξωσωματική που έκανε αφού είχε πρόβλημα γονιμότητας και ανάμεσα στις τελευταίες είναι και αυτές που έδωσε πηγή του περιβάλλοντος της στη New York Daily News.

«Η Kim εξομολογήθηκε σε άτομα του κύκλου της, πως γονιμοποιήθηκαν δύο ωάριά της. Πλέον περιμένει να δει αν και τα δύο γονιμοποιήθηκαν επιτυχώς, για να προχωρήσει σε κάποιου είδους επίσημη ανακοίνωση, ενώ βρίσκεται σε διαδικασία αναμονής για το τελικό ok του γιατρού, πως τα ωάρια είναι υγιή». ανακοινώνοντας με αυτό τον τρόπο τι η Κιμ Καρντάσιαν θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, μητέρα διδύμων.

Ούτε εκείνη ούτε ο σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ, έχουν σχολιάσει τη συγκεκριμένη είδηση-διαρροή, κάτι που κρατάει σε αναμονή τα νέα σχόλια γύρω από το θέμα. Πάντως, οι πρώτοι υπολογισμοί λένε ότι η Καρντάσιαν είναι τριών μηνών και θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.