hraklhsΙσόπαλος με 1-1 έληξε ο αγώνας της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή στην Κόρινθο στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League.

Όμως ο αγώνας στιγματίστηκε από τα επεισόδια που προήλθαν μετά από σύρραξη του Αλέξη Κούγια με έναν αστυνομικό και στη συνέχεια προσπάθεια των οπαδών της Ένωση να φτάσουν τον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής. Ο αγώνας διακόπηκε και συνεχίστηκε περίπου 10 λεπτά αργότερα.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ΑΕΚ παραμένει στην πρώτη θέση, ενώ ακολουθεί ο Ηρακλής, ο οποίος επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου στη Θεσσαλονίκη και εξασφάλισε την άνοδο του στη Σούπερ Λιγκ. Ο Απόλλων Σμύρνης διατηρήθηκε στην τρίτη θέση μετά τη νίκη του επί της Λάρισας.

Όσον αφορά τα πλέι άουτ η Ερμιονίδα «έπεσε» από την πρώτη θέση στη βαθμολογία του Νότιου ομίλου μετά την ήττα από τον Αχαρναϊκό, ο οποίος την πήρε και την πρωτιά. Επίσης όσον αφορά τον Βόρειο όμιλο ο Αγροτικός Αστέρας παρέμεινε στην πρώτη θέση μετά τη άνευ αγώνα νίκη του επί του Πιερικού, ενώ «μάχη» αναμένεται να δοθεί ανάμεσα σε Τύρναβο, Ζάκυνθο και Αναγέννηση Καρδίτσας για τις δύο θέσεις που εξασφαλίζουν την παραμονή.

Πλέι οφ

Παναχαϊκή – ΑΕΚ 1-1Δείτε φωτογραφίες απο τα επεισόδια
Ηρακλής – Ολυμπιακός Βόλου 1-0
Απόλλων Σμύρνης – Λάρισα 3-1

Βαθμολογία

Πλέι άουτ

Νότιος όμιλος

Επισκοπή-Hρακλής Ψαχνών 1-1
Αχαρναϊκός-Ερμιονίδα 3-1
Καλλιθέα-Παναιγιάλειος 0-0

Βαθμολογία

Βόριος όμιλος

Τύρναβος-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Ζάκυνθος-Αιγινιακός 1-0
Πιερικός-Αγροτικός Αστέρας 0-3 α.α.

Βαθμολογία

 flnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.