7-620x330 Στη συνέχεια του κόσμου της μαγείας, όπου διέπρεψε ο Χάρι Πότερ, υποψήφια ναπρωταγωνιστήσει είναι το αγαπημένο μοντέλο του Sports Illustrated, Κέιτ Απτον.

Η είδηση ότι ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός για την ερμηνεία του στην ταινία με θέμα τη ζωή του Στίβεν Χόκινγκ, Εντι Ρεντμέιν, αναλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα τη δύσκολη αποστολή της συνέχισης του φαινομένου Χάρι Πότερ, πρωταγωνιστώντας στο spin-off «Fantastic Beasts and Where to Find Them», στάθηκε μια πολύ καλή αρχή και διαφήμιση της νέας ταινίας.

Το ενδιαφέρον τώρα εξάπτουν και οι κυρίες που είναι υποψήφιες για τους δύο πρωταγωνιστικούς γυναικείους ρόλους, μεταξύ των οποίων και μάλιστα ως φαβορί- βρίσκεται και η εκρηκτική Κέιτ Απτον.

Οι δύο πρώτοι γυναικείοι ρόλοι στο spin-off, δηλαδή σε μια ιστορία μαγείας του Χόγκουαρντς, που τοποθετείται χρονικά 70 χρόνια πριν τον Χάρι Πότερ, είναι αυτοί δύο αδερφών, της Τίνα και της Κουίνι. Η μία θα είναι το αίσθημα του κεντρικού ήρωα, κι η άλλη η αδερφή της.

Κι όπως μεταδίδουν ξένα media για το ρόλο της αδερφής είναι φαβορί το αγαπημένο μοντέλο του Sports Illustrated, Κέιτ Απτον, ενώ για τον άλλο μεταξύ των υποψηφίων βρίσκονται οι Ντακότα Φάνινγκ, Λίλι Σίμονς.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.