11222901_936257583093312_1890937681947729516_n Ο πρωτότοκος γιος Τσίπρα-Μπαζιάνα έγινε 5 χρόνων και η μητέρα του επέλεξε να τα γιορτάσουν σε Περιβαλλοντικό Πάρκο, με διακόσμηση από την ίδια. Πριν από λίγες μέρες, την Κυριακή 18 Μαΐου, ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα, γιόρτασαν τα πέμπτα γενέθλια του πρωτότοκου γιου τους Φοίβου Παύλου. Αυτή τη φορά, όμως, δεν έγινε το πάρτι στην Αίγινα, όπως συνήθιζαν όλα τα χρόνια, αλλά σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο, το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

Ο άνθρωπος που επιμελήθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος όλες τις λεπτομέρειες ήταν η σύντροφος του πρωθυπουργού.

 

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, το οποίου ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε, η σύντροφος του πρωθυπουργού, επιμελήθηκε τον στολισμό και δημιούργησε έναν χαρούμενο χώρο με γαλάζια μπαλόνια και φρόντισε κάθε ένας από τους φίλους του Φοίβου Παύλου στον παιδικό σταθμό να πάρει στο τέλος της γιορτής ένα παιχνιδάκι για δώρο.

Μάλιστα, η ίδια ψώνισε όλα τα αναγκαία από κατάστημα παιχνιδιών στο κέντρο της Αθήνας.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.