upl556220b927565 Η μπαλαρίνα που χαρακτήρισε τα διάσημα μπαλέτα Μπολσόι ως έναν τεράστιο οίκο ανοχής για ολιγάρχες μετά την απόλυσή της επειδή πάχυνε, επιδεικνύει το καυτό σώμα της.

Αυτή η μπαλαρίνα, η οποία πλέον είναι 39 ετών, απολύθηκε το 2003 από τα μπαλέτα Μπολσόι επειδή την θεώρησαν χοντρή.

Ηταν πρίμα μπαλαρίνα στα διάσημα μπαλέτα από το 1998 και από όπου απολύθηκε επειδή θεώρησαν ότι είχε παχύνει. Εκείνει έκανε σόλο καριέρα, και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την τηλεόραση και επιχείρησε να μπει στην πολιτική. Ωστόσο, δεν ξεπέρασε ποτέ αυτή την απόλυση.

Πριν από δύο χρόνια ξέσπασε σε τηλεοπτική της συνέντευξη και εξομολογήθηκε ότι οι μπαλαρίνες των Μπολσόι είναι υποχρεωμένες να κάνουν σεξ με πλούσιους άνδρες, αν δεν θέλουν να χάσουν τη δουλειά τους.

Και χαρακτήρισε τα διάσημα μπαλέτα Μπολσόι ως έναν τεράστιο οίκο ανοχής για ολιγάρχες.

Η νεαρή έσυρε τα Μπολσόι στα δικαστήρια και κέρδισε τη δικαστική διαμάχη, προσθέτοντας στον λογαριασμό της πολλές χιλιάδες δολάρια.

Πριν από δύο εβδομάδες πήγε για διακοπές στις Μαλδίβες, από όπου βομβάρδισε τον λογαριασμό της στο instagram με φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το καλλίγραμμο σώμα της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.