i-befa-kai-i-eggoni-ta-prwta-genethlia-xwris-tin-aleksia.w_l Η 12χρονη Βέφα έζησε τα πρώτα γενέθλιά της χωρίς τη μητέρα της δίπλα της. Εκεί όμως, ήταν η γιαγιά της, Βέφα Αλεξιάδου, που έχει αναλάβει τον ρόλο της μάνας.

«Με τη Βεφούλα μου στο πάρτι των γενεθλίων της, και…. η υπέροχη τούρτα των 12 Μαΐων της. Τούρτα κρέμα φράουλα, εποχιακή, δροσερή, αφράτης, ενθουσίασε όλους. Μαζί με τη γλυκιά καληνύχτα μου, σας στέλνω και την αγάπη μου, φίλες και φίλοι μου».  

Η Βέφα Αλεξιάδου γιόρτασε τα γενέθλια της εγγονής της εγγονής της Βέφας, τα πρώτα γενέθλια της 12χρονης χωρίς τη μητέρα της. Στο πλευρό της πιτσιρίκας η γιαγιά της, που επιμελήθηκε την τούρτα της και όλες τις λεπτομέρειες της συγκέντρωσης, που έγινε με φίλους της οικογένειας και της μικρής Βέφας.

Και βέβαια, η Βέφα Αλεξιάδου, πιστή στο μοίρασμα των στιγμών της ζωής της με τους διαδικτυακούς της φίλους, μοιράστηκε και αυτές τις δυο χαρακτηριστικές φωτογραφίες στο Facebook.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.