kontonis708_42

Σε άμεση εφαρμογή θέλει να βάλει το νέο αθλητικό νόμο ο Σταύρος Κοντονής και για το λόγο αυτό ζήτησε

την αντικατάσταση των μελών των πειθαρχικών οργάνων σε ΕΠΟ και Super League από τακτικούς δικαστές.

Ο νέος αθλητικός νόμος ορίζει ότι οι αθλητικοί δικαστές θα ορίζονται από μια λίστα που θα δίνει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών και οι οποίοι θα πρέπει να έχουν τριετή θητεία. Η αθώωση της Βέροιας από την πειθαρχική επιτροπή της Super League, την ώρα που ο ειδικός ανακριτής κατά της διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης, κάλεσε άλλους έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας ως κατηγορούμενους, οδήγησαν τον υφυπουργό Αθλητισμού να ζητήσει την άμεση αντικατάσταση των μελών.

Εν τω μεταξύ, στο γραφείο του ανακριτή βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο πρώην αρχιδιαιτητής Θανάσης Μπριάκος, προκειμένου να απολογηθεί. Ο Μπριάκος κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.