reine

Πραγματικά, φέτος η νέα βασίλισσα της Ισπανίας αποφάσισε να καταπλήξει όσους την παρακολουθούν σε κάθε της βήμα και εμφάνιση.

Αφού αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της σύμφωνα με τις τελευταίες επιταγές της μόδας, σε στυλ «bob», αφού ντύθηκε στα λευκά εκεί που έπρεπε να φοράει μαύρα, τώρα εμφανίστηκε με κοντό φόρεμα και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.



Η Λετίσια δεν δίστασε να καθίσει στους χώρους της δεξίωσης, αποκαλύπτοντας τα λεπτά και καλλίγραμμα πόδια της.


Φορούσε μάλλον το πιο ωραίο και μοδάτο κοντό δερμάτινο φόρεμα που κυκλοφορεί. Εμφανίστηκε με τον βασιλιά σύζυγό της για να παραδώσει τα βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό επιστημονικών εργαστηρίων, στη Μαδρίτη, και κατέπληξε. Το φόρεμά της ήταν πολύ κοντό για βασίλισσα, δερμάτινο σουέτ εξαιρετικής ποιότητας και το ντεκολτέ στολισμένο με δαντέλες και παγιέτες στο ίδιο χρώμα. Το Paris Match, που ξέρει τα πάντα για τη βασίλισσα, αναφέρει ότι το φόρεμα είναι μάρκας Uterqüe, ενώ φορούσε ψηλοτάκουνα πέδιλα Adolfo Dominguez από δέρμα πύθωνα.

Χαλαρή ήταν και η εμφάνιση του βασιλιά Φιλίππου, που ήταν ντυμένος με τζιν και γαλάζιο ανοιχτόχρωμο σακάκι. Οι δύο «γαλαζοαίματοι» αγκαλιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και έδειχναν πιο δεμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.