Συνέβη κατά την διάρκεια των εξετάσεων
ΚΙΝΗΤΑ
Ένα περιστατικό που έρχεται από το παρελθόν: Πριν λίγα χρόνια, την πρώτη μέρα των Πανελληνίων, στο εξεταστικό κέντρο των Γρεβενών όλα ήταν έτοιμα.

Καθηγητές, μαθητές όλοι στις θέσεις τους και βέβαια, ως γνωστόν, η χρήση των κινητών απαγορεύεται δια..ροπάλου. Όσοι από τους εξεταζόμενους έχουν μαζί τους τηλέφωνα, (για τον οποιοδήποτε λόγο), τα παραδίδουν στην αρχή στους εξεταστές στην έδρα, και τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος των γραπτών.

Αυτό που συνέβη όμως σε εξεταζόμενο μαθητή δεν είχε προηγούμενο: Εισερχόμενος στην αίθουσα, απενεργοποίησε την συσκευή του και θεωρώντας ότι δεν υπάρχει πλέον λόγος να το παραδώσει, το έβαλε στην τσέπη του και ξεκίνησε να γράφει.

Εκεί που έγραφε, ένας ξεχωριστός ήχος ήρθε για να χαλάσει την ηρεμία της αίθουσας.

Ήταν ο ήχος από το ξυπνητήρι του κινητού του, που παρ΄ολο που ήταν απενεργοποιημένο, άρχισε να χτυπά δυνατά.

Ο ίδιος ανέφερε ότι το τηλέφωνο δεν λειτουργούσε, αλλά ο νομοθέτης άλλα προβλέπει: Μονογραφή και αποβολή από την αίθουσα.

Σύμφωνα με το Star-fm.gr, ο συγκεκριμένος εξεταζόμενος είναι ήδη φοιτητής και έδινε για δεύτερη φορά εξετάσεις όπου περίμενε να βελτιώσει την βαθμολογία του για να περάσει σε καλύτερη σχολή.

Αυτό που δεν μάθαμε όμως είναι εάν το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι σε σύνδεση με το δίκτυο ή παρέμεινε απενεργοποιημένο με … ευθύνη του ιδιοκτήτη του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.