ellhnesΔολοφονημένη με μαχαίρι βρέθηκε οικογένεια ομογενών στο Άρλινγκτον βορειοδυτικά της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

Πρόκειται για τον Σάββα Σαββόπουλο, 46 ετών, τη σύζυγό του Έιμι Σαββοπούλου, ετών 47, και των ηλικίας 10 ετών γιο τους, Φίλιπ. Νεκρή βρέθηκε και η οικιακή βοηθός της οικογένειας, η 47χρονη Βεραλίσια Φιγκέροα. Από το σπίτι έλειπαν οι δύο μεγαλύτερες κόρες του ζευγαριού ηλικιών 19 και 16 οι οποίες σύμφωνα με το Associated Press απουσίαζαν καθώς παρακολουθούν οικότροφες σε σχολείο μαθήματα.

Το σπίτι συνολικής αξίας 4,5 εκατ. δολαρίων βρίσκεται πολύ κοντά στην κατοικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Οι σοροί των μελών της οικογένειας και εκείνη της οικιακής βοηθού βρέθηκαν απανθρακωμένα από άνδρες της Πυροσβεστικής όταν έσπευσαν στην κατοικία η οποία είχε τυλιχθεί στις φλόγες την περασμένη Πέμπτη. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, Τρίτη, αιτία θανάτου ήταν η δολοφονία με μαχαίρι και όχι η πυρκαγιά η οποία είχε ξεσπάσει. Όπως δείχνουν τα νέα στοιχεία οι δράστες έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν οι δράστες να ήταν γνωστοί του ζευγαριού καθώς δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στο σπίτι της οικογένειας.

Το βίντεο το οποίο έχει δημοσιεύσει η αστυνομία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.