γιωργος παπαϊωναννουΆλλη μια μεγάλη επιτυχία για τον αθλητισμό της πόλης μας από τον Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών και ακόμη ένας φέρελπις πρωταθλητής μας μάς κάνει υπερήφανους.

Ο πανπαίδας Γιώργος Παπαιωάνου με την νίκη του στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στα Ιωάννινα και κυρίως με τον εντυπωσιακό χρόνο στα 1000 μέτρα (2΄41″46) βάζει τις βάσεις για μεγάλες επιδόσεις και εμφανίσεις στο μέλλον.

Τελικά αυτό που συμβαίνει στα Γρεβενά δεν έχει εξήγηση. Με τις γνωστές σε όλους αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά και με την ”εχθρική” για τους αθλητές του στίβου αθλητική υποδομή, η επιτυχία του μικρού Γιώργου αποδεικνύει ότι η φυσική ιδιαιτερότητα με την σκληρή δουλειά και την σωστή καθοδήγηση φέρνει καρπούς.

Οι άνθρωποι του Γ.Σ.Γρεβενών παρακολουθεί στενά και καθημερινά τις εργασίες στο ΔΑΚ της πόλης μας και προσπαθούν με κάθε τρόπο να συμβάλλουν στην πρόοδο τους. Τα μηνύματα είναι θετικά και τα χαμόγελα μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουν βάση.

Μια θετική εξέλιξη μέσα στο καλοκαίρι μας επιτρέπει να υποσχόμαστε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι χρονιά του στίβου για τα Γρεβενά και ότι θα δούμε μεγάλα πράγματα στο άθλημα κυρίως από τους εκκολαπτόμενους πρωταθλητές μας.

Συγχαρητήρια στον Γιώργο, στους γονείς του και στους προπονητές και τους ανθρώπους του συλλόγου που πίστεψαν σ’ αυτόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.