mesi  ΜΕΣΙΜπάγερν – Μπαρτσελόνα πράξη δεύτερη στο Μόναχο με φόντο τον τελικό του Champions League και μεγάλο φαβορί την ομάδα της Βαρκελώνης μετά την εντυπωσιακή νίκη στο πρώτο παιχνίδι του “Καμπ Νου” με 3-0 και την καταπληκτική εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι, που πέτυχε δύο γκολ.

Η Μπάγερν συνεχίζει να μην υπολογίζει στους τραυματίες Ρόμπεν, Ριμπερί, Μπαντστούμπερ και Αλάμπα, ενώ η Μπαρτσελόνα δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι αδύνατο, ν’ ανατρέψει το σκορ αυτό και να αφήσει εκτός τελικού την ισπανική ομάδα.

Έχουμε κληρωθεί με την καλύτερη ομάδα των τελευταίων 15 ετών και θα πρέπει πρώτα να εμφανιστούμε υπομονετικοί και με προσοχή στην άμυνα κι έπειτα να βγούμε στην επίθεση” ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού της Μπαγερν στη συνέντευξη Τύπου , ενώ παράλληλα, ο κόουτς των Πρωταθλητών Γερμανίας κατέστησε σαφές ότι δεν τίθεται ζήτημα για το μέλλον του το φετινό καλοκαίρι, έχοντας αποφασίσει να παραμείνει στο Μόναχο.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Λουίς Ενρίκε, υποστήριξε πως “ξέρουμε ότι είμαστε πολύ δυνατοί στις αντεπιθέσεις γιατί παίζουμε με ταχύτητα, όμως δεν θέλουμε τρελό ρυθμό στο παιχνίδι. Θέλουμε ηρεμία και σκοπεύουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως κάθε φορά. Δεν έχει νόημα να κλειστούμε στην άμυνα, ενώ οφείλω να τονίσω ότι σεβόμαστε το μέγεθος του αντιπάλου μας“.

Στον άλλο ημιτελικό την Τετάρτη,  τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκαθάρα. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τη Γιουβέντους, η οποία έχει ένα μικρό προβάδισμα, μετά τη νίκη με 2-1, στο πρώτο παιχνίδι στο Τορίνο.

Συνοπτικά το πρόγραμμα για τους β’ ημιτελικούς του τσάμπιονς λιγκ, με ώρα έναρξης στις 21:45, έχει ως εξής:

ΤΡΙΤΗ

Μπάγερν Μονάχου-Μπαρτσελόνα Novasports 2 (0-3)

ΤΕΤΑΡΤΗ

Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους ΝΕΡΙΤ (1-2)

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.