Πολ ΠογκμπάΜεγάλη πρόταση για τα δικαιώματα του Πολ Πογκμπά κατέθεσε η Μάντσεστερ Σίτι, όπως αποκαλύπτει ο αγγλικός Τύπος. Ο 21χρονος Γάλλος διεθνής μεσοαμυντικός της Γιουβέντους είναι ένα από τα νέα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και η ομάδα του Μάντσεστερ κάνει τα πάντα για ν’ αποσπάσει την υπογραφή του.

Συγκεκριμένα η Σίτι προσφέρει, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail», στη Γιουβέντους περίπου 90 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο σταρ, ο οποίος εντυπωσιάζει τα δύο τελευταία χρόνια και μάλιστα ανακηρύχθηκε καλύτερος νέος παίκτης στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Πογκμπά άφησε την Χάβρη για να ενσωματωθεί στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2009, με το προπονητικό τιμ της αγγλικής ομάδας να εκφράζεται με πολύ καλά λόγια για την αξία του.

Η διοίκηση το 2012 επιδίωξε να κρατήσει τον 19χρονο τότε, ο οποίος, όμως, απέρριψε την πρόταση που του έγινε για νέο συμβόλαιο, προκειμένου να ενσωματωθεί στο δυναμικό της Γιουβέντους.

Πραγματοποίησε μόλις επτά εμφανίσεις με τους «κόκκινους διάβολους» το 2012, οπότε ο ταλαντούχος μέσος το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου πήρε την απόφαση να φύγει για την Ιταλία, προκειμένου να αναζητήσει θέση βασικού.

Η Σίτι θέλει τον Πογκμπά για να καλύψει, με τον καλύτερο τρόπο, το κενό στη μεσαία γραμμή που θα αφήσει η αποχώρηση του Γιάγια Τουρέ, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της Ιντερ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Πογκμπά αν υπογράψει στη Σίτι, τότε θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ομάδας, με τις αποδοχές του, βάσει του συμφωνητικού που φέρονται να ετοιμάζουν οι περσινοί πρωταθλητές, να ξεπερνούν τις 250.000 λίρες την εβδομάδα.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.