11111802_865300243531807_7189958292901252156_n Ξεδιπλώνει το χυμώδες κορμί της στους κόκκους της άμμου και προκαλεί ξανά. Η Κιμ Καρντάσιαν αυτή τη φορά κάνει και μία αποκάλυψη για την υγεία της.

Με μία παχιά γραμμή από μπογιά λευκού χρώματος να διατρέχει το γυμνό κορμί της, η Κιμ Καρντάσιαν πόζαρε στην έρημο και έδωσε τροφή για νέα σχόλια.


Με τα επίμαχα σημεία του σώματός της, προκαλεί ξανά, χωρίς αυτή τη φορά να θέλει να ρίξει τοΔΙΑΔΙΚΤΥΟ  ή να πάρει μία παχυλή αμοιβή για κάποιο περιοδικό.

Η διάσημη Κιμ, φωτογραφήθηκε στην έρημο για τις ανάγκες του reality show «Keeping up with the Kardashians», έχοντας κάτι νέο να πει: την περιπέτεια που ζει με την υγεία της.

Την ψωρίαση από την οποία ταλαιπωρείται αποκάλυψε ως κύριο αίτιο της  ανασφάλειας που έχει με το κορμί της, καθώς και την αγωνία της για να μην φανούν τα σημάδια της ασθένειας κάθε φορά που φωτογραφίζεται.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.