Των τμημάτων Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Αρχιμάγειρας ΣΕΦ
iek grevenaΤο ΙΕΚ Γρεβενών πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την μετεκπαίδευση των καθηγητών των 3 τμημάτων της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Αρχιμάγειρας ΣΕΦ στην Ιταλία από 12-4 έως 18-4-2015 μέσω του προγράμματος Erasmus +.

Το πρόγραμμα περιείχε για 5 ημέρες εκπαίδευση και πρακτική σε μερικές από τις καλύτερες ιδιωτικές και δημόσιες σχολές μαγειρικής της Ιταλίας. Επισκέφτηκαν την Ακαδημία Μαγειρικής COQUIS, το επαγγελματικό ινστιτούτο κρασιού-διατροφής-φιλοξενίας Pellegrino Artusi, την Cita del Gusto (Gambero Rosso), την εταιρεία διακίνησης διατροφής High Quality Food, το επαγγελματικό Ινστιτούτο κρασιού-διατροφής-φιλοξενίας A.FILOSI.

iek grevena 2Οι καθηγητές είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν σε νέες καινοτόμους μεθόδους που αφορούν την διατροφή και την διδασκαλία της μαγειρικής τέχνης, να γνωρίσουν την ιταλική κουζίνα και την ιταλική διατροφική κουλτούρα.

Όλα τα έξοδα διαμονής και εισιτήρια καλύφθηκαν μέσω του προγράμματος Erasmus +. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ:  iek-greven.gre.sch.gr

Ο Διευθυντής

ΤΣΙΟΥΜΠΕΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.