κερκυραΣοβαρό κίνδυνο υποβιβασμού αντιμετωπίζει η Κέρκυρα και όχι λόγω των αποτελεσμάτων της στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκα.

Σύμφωνα με έγγραφο που παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ο κίνδυνος υπάρχει επειδή παρουσιάζεται παρένθετο πρόσωπο στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, στη συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή παρουσιάστηκε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν στις 17/12/2013 ο Γιώργος Λιμπάντσης και ο Χαρίτων Κουτσούρης, οι οποίοι συνομολογούν ότι ο σημερινός μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αθανάσιος Ίσσαρης, είναι απλά «βιτρίνα».

Μάλιστα, σε αυτό το έγγραφο οι δύο άνδρες αναγνωρίζουν ότι ουσιαστικός κάτοχος της πλειοψηφίας (65%) των μετοχών του ΑΟΚ είναι ο Λιμπάντσης, καθώς «προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συμβληθεί ο ίδιος ως αγοραστής».

Εάν αποδειχτεί η ύπαρξη παρένθετου προσώπου στη μετοχική σύνθεση της κερκυραϊκής ΠΑΕ, τότε βάσει του αθλητικού νόμου οι Φαίακες απειλούνται με υποβιβασμό, όπως είχε συμβεί το 2011 με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.