ANNY father
Σοκαρισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία την τραγική κατάληξη του θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Αννυς, την οποία, όπως όλα δείχνουν, σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε ο ίδιος της ο πατέρας.

Ο 27χρονος Σάββας έχει ήδη συλληφθεί και κρατείται στην Αστυνομία, ενώ όλες τις προηγούμενες ημέρες αρνούνταν κατηγορηματικά ότι είχε κάνει κακό στο 4χρονο παιδί του.

Χαρακτηριστικό είναι πως δήλωσε στον δικηγόρο του: «Τι είναι αυτά που μου λένε; Οτι εγώ σκότωσα και τεμάχισα το παιδί μου;».

Περισσότερες πληροφορίες θα έλθουν στο φως την Τρίτη, όταν και η Αστυνομία θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση, ωστόσο από τις Αρχές εκφράζονται φόβοι πως η σορός της άτυχης μικρής δεν θα βρεθεί ποτέ, καθώς υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι ο πατέρας τεμάχισε, έβρασε το παιδί σε κατσαρόλα και στη συνέχεια πέταξε τα κομμάτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής!

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε βίντεο από την εκπομπή «Φως το τούνελ» της 1ης Μαΐου ο πατέρας-δολοφόνος εμφανίζεται στην εκπομπή και δίνει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το τι έχει συμβεί στο 4χρονο κορίτσι.

Στην αποκάλυψη του φριλακέου εγκλήματος, με θύμα την 4χρονη Άννυ από τη Βουλγαρία, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η κατάθεση του Βούλγαρου φίλου, στον οποίο κάτι είχε αποκαλύψει ο 27χρονος Σάββας, ο βιολογικός πατέρας της μικρής, όταν πήγε στη Βουλγαρία.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι, πλέον, αν και τι γνώριζε η μητέρα της 4χρονης, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σάββας είπε στην Αστυνομία ότι ο λόγος που σκότωσε το κοριτσάκι ήταν η ζήλια, επειδή η μητέρα αγαπούσε περισσότερο το παιδί από εκείνον. Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η εξαφάνιση της μικρής Άννυς είχε δηλωθεί στις 24 Απριλίου.

Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση, συνδυάζοντας τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα, όπου διέμενε ο πατέρας, με πληροφορίες ότι ο 27χρονος ήταν αυτός που δολοφόνησε το άτυχο κοριτσάκι.

Εκτός από τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα και διασταυρώθηκε ότι ανήκαν στη μικρούλα, οι γονείς της μικρής είχαν υποπέσει σε σωρεία αντιφάσεων καταθέτοντας στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος πατέρας συνελήφθη και βρίσκεται στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου και ομολόγησε την φρικτή πράξη του.

Tι είπε ο δικηγόρος της μητέρας

Με σπασμένη φωνή και δάκρυα στα μάτια ο δικηγόρος της μητέρας της 4χρονης Άννυς μίλησε στους δημοσιογράφους για την τραγική κατάληξη, αλλά και για τις φρικαλεότητες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου, «είναι τραγική η εικόνα της μητέρας, ήταν τραγική η επικοινωνία με τους γονείς της μητέρας στη Βουλγαρία, δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί ότι το παιδί είναι νεκρό. Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος δεν λέγονται όπως ειπώθηκαν από τους αστυνομικούς στη μητέρα».

Στο ερώτημα τι ακριβώς ομολόγησε ο πατέρας, ο κ. Γεωργίου απάντησε: «Δολοφόνησε το παιδί από ζήλια προς τη μητέρα γιατί αγαπούσε το παιδί περισσότερο από εκείνον».

Στο ερώτημα αν ξέρουμε πως εξαφάνισε το πτώμα ο δικηγόρος απάντησε «δεν ξέρουμε αν εξαφάνισε το πτώμα, κατεβαίνουν από τη Βουλγαρία οι δικοί της (της μητέρας). Ελπίζουν ότι θα βρούμε σώμα να θάψουν».

Στην επισήμανση δημοσιογράφων ότι δεν θα βρεθεί σορός, ο κ. Γεωργίου απάντησε συντετριμμένος: «Επιτρέψτε μου ούτε αυτό να μην μπορώ να δεχθώ». Στο ερώτημα αν η μάνα έχει μάθει ότι το παιδί τεμαχίστηκε, ο δικηγόρος γνέφει το κεφάλι του καταφατικά και στο ερώτημα αν ξέρει και τη σκληρή συνέχεια, λέει ότι η μάνα δεν έχει μάθει κάτι άλλο.

«Σήμερα η μάνα ενημερώθηκε για την εξέλιξη, δεν ήρθε σε επαφή με τον πατέρα. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να υπερασπιστώ ένα τέτοιο αδίκημα».

Στο ερώτημα αν η μάνα νιώθει ενοχές που κάλυπτε τον πατέρα τόσες μέρες, ο κ. Γεωργίου απάντησε: «Η μάνα πιστεύει ότι το παιδί είναι στο Χαμόγελο του Παιδιού».

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.