πρωτεασΟ Πρωτέας θα αγωνιστεί σήμερα Κυριακή στο ΔΑΚ Γρεβενών στις 18:00, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, απέναντι στην Βόνιτσα η οποία  δεν έχει ελπίδες παραμονής, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής του 3ου ομίλου στο μπάσκετ ανδρών.

Σύμφωνα με το Star-fm.gr, ο προπονητής Γιάννης Χασιώτης, θα δώσει χρόνο παιχνιδιού σε 8 “μικρούς” παίκτες, που θα συμπεριλάβει στην σημερινή σύνθεση της ομάδας των Γρεβενών.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια όπως γράφει  το infobasket.gr:

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της στην Γ” Εθνική θα δώσει  η  πρωταθλήτρια ΑΕΛ αντιμετωπίζοντας την Σιάτιστα και πανηγυρίζοντας τον τίτλο της ενώ ο δεύτερος Αίολος Αστακού υποδέχεται τους Διόσκουρους Κοζάνης που μαζί με την Μελίκη διεκδικούν την 5η θέση. Η Μελίκη πάντως, που παίζει εκτός με τον Ηρακλή Κοζάνης, έχει τον πρώτο λόγο σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τους Διόσκουρους έχοντας κερδίσει και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια ενώ έχει και έναν βαθμό παραπάνω.

Η Καστοριά από την πλευρά της θέλει τη νίκη μέσα στην Νίκη Βόλου όπως ακριβώς είχε κάνει &στον πρώτο για να «κλείσει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές εντός έδρας υποχρεώσεις της.

Το Αγρίνιο δεν αναμένεται να δυσκολευτεί μέσα στην Έδεσσα για την κατάκτηση της 18ης νίκης του ενώ θα είναι η 12η για την Καρδίτσα αν κερδίσει την Μεταμόρφωση Βόλου εντός έδρας.

To πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:
Πρωτέας Γρεβενών – Βόνιτσα (ΔΑΚ Γρεβενών, 18:00)
Ηρακλής Κοζάνης – Μελίκη (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)
Καρδίτσα – Μεταμόρφωση Βόλου (Καρδίτσας, 18:00)
ΑΕΛ – Σιάτιστα (Αλκαζάρ, 18:00)
Νίκη Βόλου – Καστοριά (Ν. Ιωνίας, 18:00)
Αίολος Αστακού – Διόσκουροι Κοζάνης (Βόνιτσας, 18:00)
Εδεσσα – Αγρίνιο (Εδεσσας, 18:00)

Η βαθμολογία: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

η βαθμολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.