h-pio-eukoli-suntagi-gia-makaronia.w_lΚλασσική ιταλική μακαρονάδα με λίγες μόνο κινήσεις. Υλικά

500γρ. bucatini
300γρ. τυρί παρμεζάνα ή πεκορίνο τριμμένο
Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση

Γεμίζουμε μία μεγάλη κατσαρόλα με νερό και αφήνουμε να βράσει.
Ρίχνουμε τα μακαρόνια και μόλις περάσει σχεδόν 1 λεπτό περίπου αφαιρούμε σχεδόν 2 κούπες νερό και το κρατάμε στην άκρη.
Σουρώνουμε τα μακαρόνια στα 7 λεπτά και τα τοποθετούμε ξανά στην κατσαρόλα με το νερό που έχουμε κρατήσει σε σιγανή φωτιά.
Προσθέτουμε το τυρί και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να έχουμε μια κρεμώδη υφή.
Τέλος προσθέτουμε μπόλικο πιπέρι.

 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.