Angie HarmonΓεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1972 στο Ντάλλας, είναι διάσημο μοντέλο και ηθοποιός και καθιερώθηκε στο χώρο της υποκριτικής μετά από τους ρόλους της στο Baywatch Night και στο Law and Order.

Η μητέρα της είναι ελληνικής καταγωγής και ο πατέρας της Αγγλοϊνδιάνικης, δίνοντας στη γοητευτική ηθοποιό μια ιδιαίτερα σαγηνευτική ομορφιά.

Η Angie μπήκε στη βιομηχανία του θεάματος από μικρό κοριτσάκι, κάνοντας μόντελινγκ και το 1988, μόλις 16 ετών τότε, κέρδισε σε διαγωνισμό ομορφιάς ανάμεσα σε 63.000 διαγωνιζόμενες. Αυτό αποτέλεσε μόνο την αρχή καθώς αργότερα περπάτησε στις πασαρέλες σε επιδείξεις των πιο διάσημων σχεδιαστών, όπως του Calvin Klein, Giorgio Armani, Donna Karan και έγινε εξώφυλλο σε γνωστά περιοδικά όπως το Esquire, Elle και Cosmopolitan.

http://searchweight.com/wp-content/uploads/2012/01/angie-harmon-2.jpg

Η ηθοποιία μπήκε στη ζωή της το 1995, όταν την ανακάλυψε εν πτήσει ο Ντέιβιντ Χάσεχολφ. Ξεκίνησε να παίζει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές όπως το Baywatch Nights και το Baywatch. Η μεγαλύτερη επιτυχία της ήταν ο ρόλος της ως Abbie Carmichael στο Law and Order για 3 χρόνια από το 1998 ως το 2001. Αποσύρθηκε από τη σειρά για να αφοσιωθεί στον κινηματογράφο.

http://www.ellines.com/wp-content/uploads/2012/12/harmon3.jpg

Το Μάιο του 2008 ήταν ανάμεσα στις 5 ηθοποιούς που πόζαραν σε αισθησιακές φωτογραφίες για το περιοδικό Allure. Αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά Rizzoli & Isles.

Παντρεύτηκε το 2001 τον Jason Sehorn, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα της έκανε οn air πρόταση γάμου στο The Tonight Show with Jay Leno. Έχει αποκτήσει 3 κόρες και βάζει την οικογένεια της πάνω από όλα. Σε συνέντευξή της δήλωσε «Αν δεν είσαι ευτυχισμένος στο σπίτι σου, δεν είσαι ευτυχισμένος πουθενά, έτσι ο γάμος μου, ο σύζυγος μου και τα παιδιά μου είναι προτεραιότητα για μένα».

http://assets-s3.usmagazine.com/uploads/assets/photo_galleries/regular_galleries/2249-celebrity-wives-and-girlfriends-of-nfl-players/photos/1378240603_angie-harmon-640.jpg

http://img2.timeinc.net/people/i/2010/stylewatch/hitormiss/100726/angie-harmon-290.jpg

Τον Ιανουάριο του 2013 η UNICEF έδωσε στην ελληνικής καταγωγής ηθοποιό το ρόλο της πρέσβειρας και έκτοτε έχει ενεργό ρόλο στο έργο του οργανισμού παγκοσμίως.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την καμπάνια της UNICEF για το Trafficking στην οποία συμμετέχει η Angie:

newmoney

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.