Τι υποστηρίζει το μέλος της «17Ν» σε συνέντευξή του

ξηρος σαββας
Αρνείται κατηγορηματικά να φορέσει βραχιολάκι λόγω θρησκείας και των… Προφητειών της Αποκάλυψης ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην «17 Νοέμβρη» Σάββας Ξηρός

Ο Ξηρός μίλησε στο κανάλι «E TV» και όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Δηλαδή αυτό περιγράφεται ακριβώς στην Αποκάλυψη ως μέσον χωρίς το οποίο δεν μπορεί κάποιος να μετέχει στην κοινωνική ζωή και τείνει να επιβληθεί με διάφορους τρόπους σε όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες»!

Στη συνέχεια ο «Μιχάλης» της οργάνωσης σημείωσε ότι «αυτός ο τρόπος επιτήρησης προσπαθεί να επιβληθεί με κάθε τρόπο στη σύγχρονη κοινωνία. Δηλαδή, το να δοκιμάζεται πιλοτικά αυτό το σύστημα σε κατάδικο, σε κρατούμενο, δηλαδή κάνουν ένα πείραμα σε πραγματικές συνθήκες. Τώρα πρέπει να επεκταθεί σε ευαίσθητους τομείς, δηλαδή ποιοι δουλεύουν σε αεροδρόμια, όπως έγινε το 2004 με τα βιομετρικά στοιχεία στα αεροδρόμια, τα οποία σήμερα έχουν επεκταθεί και στις τράπεζες και σε άλλα».

Ο Ξηρός, ωστόσο, επικαλέστηκε και ιατρικούς λόγους για το ότι δεν αποδέχτεια το βραχιολάκι ως περιοριστικό όρο για την αποφυλάκισή του. «Δεν θα μπορώ να κάνω καμία εξέταση, ούτε καρδιογράφημα, ούτε μαγνητική, ούτε αξονικές» σημείωσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.