ολυμπιακοςΗ ώρα των αγώνων ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας έφτασαν, με τον Ολυμπιακό να είναι ήδη στον τελικό, ενώ η Ξάνθη το λογικό φαβορί για ν’ αναμετρηθεί με  τους πρωταθλητές για την κατάκτηση του τροπαίου.

Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι τον Απόλλων Σμύρνης με 3-0 μέσα στη Ριζούπολη και η αυριανή ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη» είναι τυπικού χαρακτήρα, ενώ η Ξάνθη είχε νικήσει μέσα στο «Καυτανζόγλειο» τον Ηρακλή με 1-0 και είναι το μεγάλο φαβορί για να σφραγίσει την πρόκριση στην αυριανή ρεβάνς στην ακριτική πόλη.

Κύπελλο: Τυπική διαδικασία…

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει την… υποχρέωση του σημερινού επαναληπτικού στο Κύπελλο με τον Απόλλωνα. “Νέο αίμα” δοκιμάζει ο Περέιρα.

Το 3-0, με το οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για την παρουσία της ομάδας του Βίτορ Περέιρα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι και ο σημερινός αγώνας των Πειραιωτών κόντρα στην “ελαφρά ταξιαρχία” δεν είναι ενδιαφέρον.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αποφασίσει να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα των “ερυθρόλευκων” και, μάλιστα, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο 22χρονος Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Αυλωνίτη, Σιόβα και Μαζουακού. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Εντινγκά και ο Μπουχαλάκης, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Φουστέρ και ο Χάρα. Ο Φορτούνης θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Διαμαντάκης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρομπέρτο, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί, Ντομίνγκες, Μπενίτες, Βούρος και Λάτσι, οι οποίοι προέρχονται από την ομάδα Νέων και δεν αποκλείεται και εκείνοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μανιάτης, Μποτία και Γιαννούλης, όπως επίσης και οι Μέγιερι, Σαντάνα, Αφελάι, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Κασάμι και Μήτρογλου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη

18:30 (Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός- Απόλλων Σμύρνης (3-0) OTE TV

21:30 (Ξάνθη Arena) Ξάνθη- Ηρακλής (1-0) OTE TV

megatv, δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.